Flytterengøring har vi masser af erfaring inden for

Hos DHT Service udfører vi rengøring af flyttelejligheder i både boligforeninger og hos private udlejningsselskaber. Vi har mange års erfaring inden for flytterengøring, og derfor kan du trygt samarbejde med os. Vi servicerer primært kunder i Kolding, Vejle, Fredericia og Haderslev, men vi kommer også gerne uden for disse områder.

Vi er et professionelt firma, som har et stort ønske om at hjælpe med rengøring hos forskellige kunder. Vi ved, hvor omfattende en opgave det kan være at skulle gøre rent under flytning, og derfor står vi klar med professionel hjælp. Det betyder, at du slipper for at skulle gøre rent og i stedet kan bekymre dig om andre ting. Vi tilbyder også erhvervsrengøring og kontorrengøring.

Hvad koster en flytterengøring?

Den nøjagtige pris på flytterengøring afhænger af forskellige ting. Det kommer bl.a. an på, hvilke opgaver vi skal tage os af samt opgavens samlede omfang. Vi tager os dog gerne af både store og små opgaver, og vi sikrer altid konkurrencedygtige priser til vores kunder.

Vi laver gerne faste aftaler med boligselskaber, hvor vi udfører flytterengøring efter aftale. Derudover kan vi også stå for håndværkerrengøring efter renoveringsopgaver og lignende. Vores kompetencer på området er med andre ord brede, og derfor bør du aldrig tøve med at kontakte os for hjælp.

Hos os er du sikret en effektiv og grundig rengøring af flyttelejlighed, hvilket betyder hurtigere genudlejning eller salg, idet lejligheden derved fremstår pæn og vedligeholdt.

Kontakt os for at høre nærmere

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde af flytterengøring for dig, så er du velkommen til at ringe eller skrive til os med det samme. Vi tager gerne en uforpligtende snak om dine behov, hvorefter vi sammensætter et godt tilbud.


Kontakt os på tlf.: 75 52 90 10 eller på e-mail: salg@dhtservice.dk / info@dhtservice.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Ring til os på telefon

75 52 90 10

eller skriv og hør mere

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt