​Rengøring for erhverv

​​Hos DHT Service tilbyder vi erhvervsrengøring til både små og store virksomheder, foreninger og institutioner i hele landet. Ligegyldigt hvad er vores medarbejdere yderst grundige og effektive.​


God rengøring i virksomheder er altafgørende, da et det har stor betydning for et godt og sundt indeklima. Det kan bl.a. forhindre sygdom blandt medarbejdere såsom hovedpine og andre sygdomme forbundet med dårlig hygiejne. Rene lokaler tager sig desuden bedst ud overfor kunderne – det giver sig selv!

Få en skræddersyet serviceaftale

Vi tilbyder fx rengøring for institutioner, virksomheder, butikker og hospitaler, og vi udarbejder hellere end gerne en aftale, der er lavet efter jeres virksomheds specifikke behov. Vi tilbyder også kontorrengøring og flytterengøring til alle typer af virksomheder.

Vores arbejdsområder indebærer rengøring af alle tænkelige områder og uanset hvad, lægger vi altid vægt på at udføre arbejdet effektivt og grundigt samtidig med, at det er i højeste kvalitet og med miljøvenlige produkter.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Mangler I fleksibel erhvervsrengøring af høj kvalitet, er I mere end velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud, eller hvis I har yderligere spørgsmål til vores ydelser. Vi kommer gerne forbi, så vi ud fra en god samtale kan udarbejde et tilbud, der passer til jeres specifikke behov.

Hos DHT Service ser vi frem til at hjælpe jeres virksomhed med rengøringen. Kontakt os for at høre nærmere. Du kan enten ringe os op på telefon 75 52 90 10, skrive til vores e-mail info@dhtservice.dk eller helt enkelt udfylde kontaktformularen, som du kan se her på siden.

Ring til os på telefon

75 52 90 10

eller skriv og hør mere

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt